was successfully added to your cart.

HESYn hallitus tiedottaa 16.5.2017

By May 16, 2017Tiedotteet

HESYn hallitus tiedottaa 16.5.2017

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 22.4.2017. Hallituksen kokoonpano pysyi muutoin samana, mutta täydentyi yhdellä uudella varajäsenellä, joka valittiin syksyllä eronneen varajäsenen tilalle. Vuosikokousaineisto on luettavissa tästä linkistä. Vuosikokouksen pöytäkirja julkaistaan, kun pöytäkirjantarkastajat ovat sen hyväksyneet.

Vuosikokouksen pöytäkirja julkaistaan, kun pöytäkirjantarkastajat ovat sen hyväksyneet.

Hallitus järjestäytyi kokouksessa, joka pidettiin 7.5. Kokouksessa päätettiin, että varapuheenjohtajana jatkaa Tiina Larsson ja varainhoitajana Satu Kouvalainen. Yhdistyksen jäsenlehden toimituskuntaan kuuluvat Erja Veivo (toimitussihteeri), Kirsi Sharma, Minna Lahti ja Sirpa Paakkola. Lehden päätoimittajana jatkaa Hannele Luukkainen. Isännöitsijänä yhdistyksen omistamissa kiinteistöissä jatkaa Minna Lahti. Tapahtumavastaavina toimivat Mari Aro sekä Nina Immonen. Yhdistyksen kansainvälisiä asioita hoitaa Erja Veivo, ja eläinsuojeluasioista sekä eläinsuojelulainsäädäntöön liittyvistä asioista vastaa Hannele Luukkainen. Hallitus nimesi lisäksi kaksi hallituksen ulkopuolista asiantuntijaa, joista Anja Lampio vastaa kaneista ja Viivi Senghore valaisiin liittyvistä teemoista. Eläinsuojelukeskus-projektin projektipäällikkönä jatkaa yhdistyksen toiminnanjohtaja Pirjo Onza, joka vastaa projektin toteuttamisesta yhdessä työryhmän kanssa. Hallituksen edustajana työryhmässä on mukana Tiina Larsson.

Hallitus on päättänyt myydä yhdistyksen sijoitusasunnot ja sijoittaa näistä saatavat varat paremmin tuottaviin arvopapereihin. Useimmat yhdistyksen omistamat asunnot sijaitsevat asunto-osakeyhtiöissä, joihin on tulossa kalliita remontteja, kuten esimerkiksi linjasaneerauksia, ja näiden kustannukset vaikuttavat merkittävästi yhdistyksen asunnoista saatavaan tuottoon.

Hallitus on päättänyt, että Kirpputori SaunaKatti sekä Perintöpuoti yhdistetään, jotta toiminnasta saadaan kustannustehokasta. Kirpputoritoiminnasta ei ole yrityksistä huolimatta saatu kannattavaa, ja toiminta tässä muodossa kuluttaa yhdistyksen varallisuutta. Muutokset eivät vaikuta työsuhteisiin.

Itä-Pakilan toimipisteen pelastusohjeet on päivitetty ja työpaikan pelisäännöt on uusittu. Syksyn suunnitelmiin sisältyy mm. internetissä toteutettava varainkeruukampanja.